Monday, February 23, 2009

sepakat mErah kitA



merah...merah...merah....Kita dah sepakat nak pakai baju merah pada hari ahad.saje nak test2.Nak mencapap?..mayB.ape salahnya nak mencapap kan?.tapi pada asalnya nak tunjukkn dan mewujudkan kesepakatan antara budak2 kelas.Mula2 tak la siyes sangat nak wat.tapi jadi teruja plak...Zack ngan jEbat cadang nak pki baju marah.sangsi jugak,mest ada yang tak pki.alih2...pergh,smue pakai baju merah.tak de semua merah pun ada tompok2 bunga merah pun jadilah..cayalah korang!!!



Bukan senang nak sepakat dengan budak2 kelas.siapa sangka budak yg diam pn ada pasang telinga and bagi komitmen.Pn Ardila dah dua hari sentap pakai baju sama.yang mula2 tu secara kebetulan...bile next klas.

"i just wondering...kenapa korang smue pki baju merah".....

"kelantan menang bola puan".....


wakakaka...tak leh belah jawapan korang.Jom student marketing lain,korang pakat2 dengan budak kelas korang pki baju kaler sama.tak pun wat tema sama.kalu wat smue pki Baju kurung,smue pki baju kurung termasuk lelaki.keh...keh...keh...long story short,kesepakatan bukan senang nak buat.Wujud kesepakatan dari awal so rapat lew ukhwah.wasalam.....

ps : dah lama diam...bikin kecoh wei!!... :D

40 comments:

miss j said...

caya la korang..
go go marketing..!!

mis comot said...

huhuhu...
akhir ny ade jugk ganbrku..
cantik je sume pkai meroh

jebat said...

comot tu ida ke....???

ati said...

haha..kecoh gle wei..
tp mmg gempak ar...

irisku said...

pasni kaler pe plak??

memieymosch said...

i nak hijau plzzzz...

mis comot again.. said...

xla, bukan ida la..
i nak pink, nak pink..

pafitryzz said...

syok doo.. pkai merah...
bagus muafakat membawa berkat...

nas said...

saye undi pepel!!!
saye la duta uitm!

jebat said...

takde2...nak warna pink.auw~....

marini mjj said...

aku nak wna itam @ putih erk...pokai ar asik baju takder wna jer

anna said...

ana ikut jer kaler pepum
yg pntg kejasame.
hehe

marini mj said...

weh nak gak gmbar bju merah tuh

Rsyam said...

go go nk g mn?
ap pe pn..
ak y plg depan..
mencapap sih..

jamm said...

aku tanak la..
sebab pic aku kecik je..
kecik ati ni ngan yaziz...
;p
hehe..

jebat said...

jam....ko nak majuk ek
nanti aku taruk gambar ko besau2 kat depan.wakakaka... :D

irisku said...

alah...korag ni..da ade dlm itu gambar pon nk bedaduh lg..haih..kck ke bsr ke aslkn we all unite!!!!marketing besh!!

misz intan said...

pasni kita pki ijau lak r....
cantik gak kan.....
x pun time p trip ni...
kt sumer pakat pki kaler sama...
apa macam???
ada stuju???

jebat said...

intan2....gue stuju masa g trip pki baju sama...tapi akau ada cadangan best.kita wat baju tema paddlepop...wakakaka

nas said...

on what reason kna pkai bju paddle pop?
haha...

dba said...

mean to say that...
marketing is the best!!!
hak2..

jEbat said...

because in that circumstances it is a must to wear a suitable color clothes
(poyo kecek ore putih la weh~)

mmj said...

eleh sebenarnyer aku mcm prnah dngar weh ayat omputih tuh...hahaha...weh pakai bju purple la...merah ka...kita kan uitm stud hehehe...

nas said...

as a manufacturer, we must wear purple..
hikhik.

misz intan said...

hmmmm....
kalau nk pki padel pop kowg ada baju ke........
ahakz....
rsnya ak je ada bj padel pop kan...
kan kan kan.....
so....
on what reason we must wear padel pop......
n....
as a manufacturer....
we must wear wateva color dat we like....
hehehe....

Anonymous said...

kaler pink la pulak.....

Anonymous said...

blue....pun lawa gk...

jEbat said...

wkakaka...lantak p la kaler gapo pn weh...bose weh(ujar datin lagi)

misz intan said...

ada lg ke anonymous tu???
smpi bila nk berahsia ni????

mis comot kembali lagi.. said...

on what reason nak gado2 wrne baju ni???...meaning to say that sume kne ikot wrne baju pilihan ida la..
wrne pink!!! nak x???

cik nurra said...

wess..ak nk kaler kuning r wehh..
bru mencapap abesh weyy..
kuning kaler diraje wehh.. =p

cik nurra said...

tp msalahny ak sndiri tade kaler kuning..hekk..oren mayak r..hikk =)

pot berkata2 said...

on wark reason...
mean to say dat..
hahaha cek nik kne bahan..
lawak2..
eh nk tambah lgi..
yu oll..yu oll ni..

nas said...

mummy..mummy..
heee..

a'a said...

ini da jd ruangan bahasa rasmi lecturer kte ni..
hehheehhheee....
aku itot je nk kolor gapo pun..
haha..
asalkan meriah n sepakat...
idup marketing!!!!!!

miss j said...

wah2...
dgn jaya nya..
hmmmmm....

iRisku said...

u all ni..very wrong..
kte pki kaler magic ke..krayon ke..kaler water pon ok sugak..hihihi...

CR channel said...

ayok... aku repot aku repot...
hark hark ahrkk!!!! heeeeheeeee( care salah sorg lecturer kite gelak)
*tutup mulut tau

tia.. said...

to cik nurra..hehe..aku stju kaler kuning..
tp kan aku xde bje kaler tu..ksut n beg adela..
hikhik...

dOublE A said...

ati..ati...
mmg kuning fan club laaa...
pling mencapap ngn beg dan kasut kuningnye..
hahaha=p
jgn marah!!!