Tuesday, March 17, 2009

KITA di kalalupo























:: SEJARAH DI KALALUPO ::
- Izza telah diangkat menjadi ratu di Raja Chulan sebab dia tidak sanggup meninggalkan station itu ketika budak2 lain dah naik monorail

- Couple2 kat blakang bas sering di pantau oleh agent sah dengan memeriksa setiap lima minit untuk memastikan tangan mereka tidak menjalar

- Driver bas mogok sebab kitorang lambat....very the sensitip

- wanita2 yang pergi karaoke kat redbox,ayu di kelas tapi dalam bilik karaoke...masyaallah~!!.(DATIN aka USTAZAH pun join sameee...)

- geng2 karaoke terpaksa ber"explorace" dari IMBI ke KLCC cause kitorang TAKUT KENE TINGGAL.

- siyes jeles tgk kolej PUNCAK PERDANA nak banding ngan nasib kita kat kota bharu...uwwaaaa.!!!

26 comments:

dell said...

yea first komen..

mmj said...

haha..kelakr tul bila ingat balik yg kt chulan tuh...tapi mmg best la walaupun jap jer ...kan..kan...da la ader krisis kelakar lak..pak cik bas tuh..mcm budak2x...

dbuzzzz said...

hoho
third komen=)
best g kalalupo
tp xbest ada bdok ngaju
sapa xse kecek=(
msuk jah chang ka la ok......
terus ok...
hmmmm

samy said...

sapa hati ko yaziz=(
oyak g2 kat blog
menjatuhkan maruah i...
i terpaksa ikot u all
tkt sesat etek
hmmmm...
edit balik!!!
first n last warning...

jEbat said...

ada orang warning aku...ni yg nak majuk ni

aom said...

ala rilek la korang bergurau senda jerla..tu pn nak mare..nama lagi blog tmpat merapatkan kita semua...huahua...baru la havoc bila ader joker...tak kan nak idup dlm dunia stress jer....

aom said...

ko pun jebat apehal nak majuk mcm budak...take it easy..buat dunno jerrrr...

misz in said...

yaziz kena warning....
haha...
pdn muka...slama ni ko je warning org kan...
huhu...
sy tahu sapo hok ngaju tu...
mulo2 duk jauh2...
pahtu berlari bersama2....
cewah.....

aom said...

waaaaa gmbar aku npak gemuk lagi duk kl mkn bnyak jln pn bnyak...on diettttttttttt...maner misi diet

iza said...

hihihihi..bkn ko je rase klkr mmj..
bile aku ingt blk pun lawak je rasenye.. kdg2 gelak sorg gak aku d watnye...hihihi

mis ComoT said...

bes g kalalupo...
lg bes g kala ok...
walaupn nyayi memng x sedap bangai,bunyi supo nak berbaloh pn ad..huhuh
tp kitorg enjoy!!!.., kak Datin sampai tok sei kelik, huhuhu..(jgn mare kak Datin..)

yg majuk said...

alaa...bwat drama sketsa sket pon x bleh.......... =<

tia.. said...

haha..mmg best gle..
lain kte g trip wif dak2 klas ngan g sndiri..xpela x dpt g ka la ok pun..jnji kte enjoy....

komento pot2 said...

lari2 di kala lupo...
haha naik mongah den...

annaa said...

sowi lmbt komen..
meme best gler g kala lupo
nt nk g pulok,nk g kala ok
nk sumbngkan lg soro.hehe

Bere said...

hoho..
seronot2..~

dOublE A said...

hehehe..bnyak tul laa kngn manis kte sume g kalalupo kan...
aku pling syok wak2 g kalaoke 2..
mmg enjoy..tension sume ilang taw!!..
rugi sape x follow ktopwng..
hahahaha...
yaziz weiii...brape brat badan ko twun pas explorace dari monorail raja chulan sampai klcc?????=p

jEbat said...

heeheh...nanti aktiviti sem depan wat g karaoke semato2 la
tak pn wat potlak kita tibai karaoke kat situ

dOublE A said...

aku shuke cadangan tu yaziz....
kte pasang laa stereo siap time poklak tu..
hahaha=p

zaza said...

best la jlan2 ngan geng kelas kte... enjoy sgat..

cik n0rrr said...

tgn bru nk mnjalar..da kne spotcheck..alahaii..kaco tol laaaa.. =p

Anonymous said...

best sgt p tv3...

jebat said...

ko jangan nora...
kang menjalar btul2
tu yg kami nak cegah
huahuahua

atieyms said...

wah..giler best kowang pegy KL..bile ni??siap pegy set WHI erk??jelesnyer...nape mase batch kteorg dlu xwat cmni???waaaaa

irisku said...

u all.. nsb baik i ley tlg deal ngn en. syahrin 2..klau x 44 org je la ley gi tibi tige..

dOublE A said...

huhu..
ye laa 2 kak nina...
bak kte en.syahrin " i like ur pr"
hahahahaha=p
cemerlang laa k.nina...
huhuhu=p