Friday, November 14, 2008

blog kita


salam

wahai warga bm220 sekelian...ini adalah perasmian pembukaan blog bm220 secara sah.jebat rasa ada yang dah salah faham dengan blog ni.ada yang "tak puas" ati tak dapat join g mana2.so kat sini jebat nak jelaskan tempat BLOG KITA ni.tujuan blog ni dibuka adalah untuk mewujudkan satu komuniti bm220 dari kelantan tak kira mana2 sem yang dah abih blaja junior senior.

objektif blog ni adalah untuk jadikan blog ni tempat kita berkongsi cerita,melepak dan tempat korang berhubung.matlamat masa depan mungkin kita nak tau aktiviti warga bm220 dari kampus negeri lain.inshaallah...so blog ni adalah terbuka pada semua.pada sesiapa yang ada pergi mana2,nak postkan cerita korang g makan ke,berjalan ke,ada peristiwa berlaku ke,so sini lah tempat kita berkumpul(lagi digalakkn kalu nak berjalan ajak aku)wakakaka...

cuti semakin dekat...kalu ada yang wat aktiviti dengan member atau berkeluarga,kerja..leh kita share kan kat sini.TERBUKA pada smue warga bm220 senior atau junior atau yang dah abih blaja(diulangi)hantarkan gambar(tak lebih dari dua)..dan artikel korang ke marketingbm220@yahoo.com

ps : pada Anonymous tu taruk lew nama...

22 comments:

Miss J said...

sebelum balik uma ni,
aku ngat nk wat xtvt shoppin kopok lekor..
ade sape2 brani join??
hehe..

a'a said...

lor.....
ko nk g mncari d mane haa????
hehehehehe....
ko blanje ea sape yg itot!!!!!..
hahahahaha=p

jak said...

asal kpok...wat goreng ubi kew...goreng cempedak ke..hahah

jebat said...

miss j - cait...tu jer...ko balik ble.sempat shopping tu mak pe

a'a - aku pun nak itot

jak - aku nak gereng selipar

jak said...

asal titbe ak gereng seliper??..apakah itu??...seliper tu kan anonymous..hahahahahah

miss j said...

selipar 2 anony?
jak nk goreng selipar??
hurmm....
dats mean jak = kanibal..!!!!
oh no...!!!!!!!!
run...run..run utk hidop...
hahha...

irisku said...

eh2..korg ni cte psl goreng menggoreng plak..goreng time jwb exam sudah..

a'a said...

da puas mnggoreng tyme exam laa 2..
2 yg sampai terbawak2 lam blog panazz ni..
hehehehe=p
gni laa kter goreng pe je yg ley d goreng..
hahahahaha~

jak said...

alaaa irisku...taw ar kwat mengoreng...mnx ketas lebey jek..hehehehehe

jebat said...

hehehe....wah!.a'a,jak,irisku,dengan jam bnyk anta komen...bnyk gambar korang nanti aku publish dalam ni...wakakaak

jak said...

hahaha...ni yg ak nk komen mayak2 nih..cenyap je dorg nih...xnk gmbr di publish kew..hahaha

cik nurra said...

oit,,ak nk aktif gak r klo gitu..nk gmba kne publish pny pasal..hahaha

jak said...

huishh...nyebok la nurra nih...haha

cik nurra said...

cik nurra mmg shuke nyebok2..hahahh =p

a'a said...

besa laa 2..
nurra kan..
hahaha..
ader je dia d mane2..
especially bab gmbr2..
hahahaha=p...
nurra, tggu je laa nnt kte wat blog kte lak laa cam ni..
hahahaha=p
bnyk sket ley ltk gambar..
wakakaka=p

cik nurra said...

eley ko a'a..ckp ak plak..ko pn lebey kurg gak kn? hahahh..ko nk wat kew..ak takot de anony2 yg xpueh aty plak nnt..hahakk =p

a'a said...

laa..kn dia yg kate klu stakat nk ltak gmbar geng2 kte bek ltak dalam blog sndiri...
hahahaha=p...
jgn laa slhkan kte lak...wakakakaka~
lor,ko yg ajar ak bab gmbar ni...
kannnn sifuu nurra!!!!!!!!!!!!
hahahahaha=p

cik nurra said...

ehh,,ak plak..ak tade ajar sape2 p0ng..hihi..aa,,ko da kt kl ke?

mrs jo... said...

xtahu nak oyak gapo eh
huhuhu

a'a said...

oo...
cik nurra x nk ngaku ea...
hihihi=p..
da kat kl laa syg oiii??
hihihi=p

irisku said...

mr jak..i mntk kertas lebey sbb kertas byk sgt kt depan tuh..rugi x abeskan..fullamak nme i tersenaraila..hahahahah...

marini mj said...

weh..korang aku pn nak join kalu ade prog erk...