Thursday, November 20, 2008

katakan tidak pada Anonymous



sejak kejadian Anonymous yang menyerang blog tiba2....ramai yang dah mula anti dengan Anonymous.disini jebat nak ajar bagi pengguna bm220 yg mungkin nak tinggal komen tapi tak tau camne nak letak nama.simple jer....camni..lect jebat ajar...meh...meh...



bile nak anta komen, click kat comment yg kat bawah artikel tu.kalu sape2 yg ada account google atau ada acc blogspot click kat Google/blogger.tapi nak senang citer korang click kat Name/URL pastu masukkan nama.URL tu korang leh masukkn friendster link korang atau blog.kalu takde dua2 masuk jer www.yahoo.com.sebab dia nak elak komen dari spam dalam comment box

Senang jer kan.So di sini jebat menyeru agar rajin2 anta komen untuk merapatkan ukhwah antara smue warga marketing.Anonymous tak digalalakkn untuk elak dari fitnah atau bikin kecoh kat blog.taruk nama kat sini tak menjejaskan skit pun imej korang.atleast kita tau sape yg anta komen.kalu tak kenal ,KITA-KITA akan nak tau jugak sape orang tu.Arap smue terlibat dalam blog ni tanpa rasa prejudis atau diskriminasi...

ps : nantikan TEMA KAMI dalam blog bm220

15 comments:

cik nurra said...

cm sye letak nme cik nurra..pe anonymous2 nehh..xmen r wehh..hee..letak nme penuh terus ag bgus..taya malu2 nk letak nme sndiri.. =p

jebat said...

heheh....betul kata cik nurra.tak kacak la sorok2.ni bukan tempak geng2 tertentu jer.tempat smue orang...sila2

jak said...

btol3...tgk cm jak...rilex jek letak nme sndiri...nk maki2 anonymous pon gune nme sndiri.hua3

jebat said...

hahaha...jak,ko bile datang kL?.camne plan sunway ko tu?agak2 tarikh mana sesuai?

cik nurra said...

tau tape..so kpd sape2 yg nk anta komen tu letak2 r nme sndiri k..hapuskn anonymous2 nih..hehe

cik nurra said...

haaa jebat..cpat2 plan tarekh..jak xsaba nk g mndi mnda di snway lagon tuu..ciap nk g bili sua munge2 ag.. hahahh =p

jak said...

haha...ade plak ty ak tarekh mne...ak ok jek...tp jgn tym 20 n 21 dec...ak bz..hehe..pehh nora..bile mase jak nk bli sua munge2 plak...jgn pecye kate2 nora tuh..

jebat said...

ala ko jak...macam aku tak kenal ko jer.ko kan slalu pki baju ikut tema persekitaran....yg pompuan punya pun ko rembat..wakakaka....!!.macam nak wat 21 dis la.waktu yg sesuai..hehehe

cik nurra said...

hahaha..bgus gak tarekh tuu jebat..xpun kte wat 20 dec kew.. =p

a'a said...

weii...
nk g gak...
jgn lupe ajak aku g sunway..
nk tgk sua munge2 jak yg kiut 2 nnt..impom awl k klu nk g...
impom gn pon klu kat aku..
tkut x pasan klu impm lam ni je...
hahaha..
aku pun gn nm aku..
bia pun ni bukan nm aku btul tp owng knl knn....
ahahaha...=p

irisku said...

weh..kowang kenal ke irisku ni spe??
pe2 pon.. pe kate kite wat petandingan 'MENCARI ANONYMOUS'
syape yg dpt kte bg satu page blog ni cte psl die je amcm??

cik nurra said...

alaa irisku..pe xknalnye plak..irisku ialah faris..kan3??? hahahahh

intan said...

saya setuju dgn cdngan cik iris tu....
bl kt nak mulakn prtndingan cik iris???

a'a said...

ala..
ke cik iris yg anony 2??hihihi
nnt dia ley mng..
hehehehehehe=p

irisku said...

kte mule dr skarang!!!!
weh a'a pndai2 je ckp i ni anony..
cantek sket..nk tau gak spe anony..
weh pehal anony da lme x anta comment..xde tmpat nk on9 ke??
hahaha..