Monday, November 17, 2008

raya kita


salam kita

hehehe....jebat pasti sape2 yang ada dalam kelas marketing research nak tgk gambar korang masa raya tu ek.so akan ku tunjuk skit dalam blog kita ni.sape yang nak gambo raya ni dalam camera jebat leh la mintak kat jebat.tegur jer...jebat tak makan orang.tapi next sem la..huhuhu.meriah memamng meriah.walau kita wat sederhana,tempat tak grand mana.tapi yang penting semangat KITA tu mesti ada.kalu kita tak hevoq tak la best malam tu kan.gua tabik sama lu orang



atur cara malam tu amat simple.dengan waktu yang terhad jebat harap smue berpuas ati malam tu.atur cara pun sempoi habih.taaaapppiiiiiii....korang telah membest kan suasana malam tu.malam tu dimulakan dengan ucapan dari papa kita Doc Azman.dia bagijanji nak bagi duit raya siott...ape yang kene wat,timbang kacang,teka berat dia dengan sapa dapat markah tinggi dalam test(sah2 bukan haku).



walaupun kita lain2 kelas...tapi dengan dinner raya ni dapat buat kita lebih kenal mana "sek kito".Bagi jebat dan kami2 yang lain...group A dengan group B tak wujud.yang ada hanya sek kito blako.heheh...jebat pham kalu ada yang tak bertegur sape tu bukan sombong,korang shy2 cat jer kan.





pemenang pun dah tau sape....kekeke...yang tak menang tu jebat pham.wakakak...rugi tak dapat duit raya..hahahaha...!!


ps : heheeh...selamat bercuti korang.walaupun KITA tengah cuti...blog KITA tetap aktif.bereh sek kito

nota kaki : pada sape2 yang takde dalaM gambar ni tak yah lew nak emo2 ek.jadi Anonymous plak lempar2 kata tak best.jebat hanya taruk gambar yg ada.nak taruk smue tak leh sbb blog agak terhad.nanti blog sangkut.so ape2 kalu nampak jebat pegang camera jgn nak shy2 cat..posing jer kaw2..mana tau masuk blog.kan?...peace!

30 comments:

tia.. said...

hehehe..mmg best la mlm tu..da la mknn sdap2..tnks to yg msk.. kenyanag gle..haha..
x pe la x dpt duit ry.. tp ade kuih ry..yg pnting kte enjoy...

dba said...

=)
mmg best la dinner mr...
thanks kpd yg m'jykan majlis...
sem dpn leh wat ag=p
enjoy r mlm 2
dpt nyanyi etekkk
hehehe

jebat said...

hahaha...ko ada masa ke diba tia.korang bawak apa...tapi mmg best kan.heboq gila.dba dah kuar gila dia.ko bila lagi tia.jgn malu2 cat.luahkan jer...kuarkan ekspresi sebenar ko...ko kan otai.:P

jak said...

nnt sape nk duet ngn ak plak??...mayak lgu ag ak nk nyanyi nih...nseb xckop mase jek..hhahah

jebat said...

ko nak nyanyi g kat redbox la jak...wakakaka...jom r

tia.. said...

otai ko ckp aku jebat..hei jebat..kalo ko brani mari lawan..hehehe..xpe2 tgk sem dpn ek..

Chenta Hati said...

alaa...gy nak komen etek bulis?hihi..gy pun hepy dpt join diner..cuma gy mintk maaf kat korang2 sume bcoz mlm tu gy x expose mane,gy x sihat..huhu..tu yang balik awal..kepala penin..next sem buat agi diner cmni ek..kite wat kat tmpt grand2..jebat blanje..haha..peace

jebat said...

tia - hekelen...takat ko tu ingat aku takut.aku kasi kuasa haba panas nanti...baru ko berkipas sakan

gy - lorr...patut lew.ingat kan nape..tempat grand?ala...simple2 pun ok ape.bukankah dalam islam menggalakkn sederhana

jak said...

perghh yaziz...kw da brubah...da myak taw sal islam..hahahahahah

della ageshi said...

yeahh dinner mr..
place=simple but nice
suasana=happening gle
makanan=sume sedap2
friends=sume sporting blaka
overall sangat puas ati la wlpn x dpt duit raya dpt gula2 pun jd la ..hehe..thanks pd sume yg menjayakan majlis..

jebat said...

jak - ko ni...aku dlm bilik skang "beribadat" jer...kita kene jadi baik

dell = wah...wat review...tq dell

Anonymous said...

ermm..sronok nyer dinner mr...
tp sy tk amik mr sem nih..
so tk join..
happening nmpk...

cik nurra said...

hahaha..bgus r skang yaziz da berubah..sejuk aty dak sarawak klo dpt taw..hahahh

jebat said...

Anonymous ni sape ek...hehehe..takpe nanti kalu kita wat lagi,kita join same2 ek...woit norra...mesti la insaf...untuk si dia jugak

jak said...

laaa...cik anonymous xpegi kew dinner ....ptot ar cm xbesh jek dinner mlm tu....kalo anonymous join ag la happening...eheheheheheheheheheh

cik nurra said...

yaziz..bguz r da brubah..sejuk aty ak tgk ngn perubahan ko..hahahh

cik nurra said...

klo anonymous g ag r gmpak..ley duet nyanyi ngn jak..hehe

jak said...

uik2...sedap2 jek nurra nk soh jak duet ngn anonymous....kamo ar g duet....huish!

cik nurra said...

hahaha..sy buley jekk..anonymous,,jum kte beduet?? hihi

a'a said...

amboiii jak.. nk duet ngn anony..
jgn men2x..
hahahaha..
nurra kasi lak ea..
wakakakaka=p..
pas2 mula aku dgr luahan rs dia..
wakakaka..
besh gler nk mampus laaa dinner mlm 2..
bia pun sekada kat klas..
tp mmg cam kat tmpat karaoke je..
mcm kter g ari 2..
jebat ingt x???
hahahaha=p
ble ag????

cik nurra said...

a'a,,i owkey je jak nk duet ngn sape2 p0ng..hihii..yaziz bwk r aa g karoke..die x saba da nk tuknju bakat tependam tuu..hahahh

cik nurra said...

a'a,,i owkey je jak nk duet ngn sape2 p0ng..hihii..yaziz bwk r aa g karoke..die x saba da nk tunjuk bakat tependam tuu..hahahh

a'a said...

ko jgn....nnt jd recording artis bwu ko taw..
hahahahaha.....aku nyanyi lgu au n kamu ley???????hahahahaha....ea laa ko ok je kan bab mr jak ko 2...
wakakakaka=p

a'a said...

bukan2 cik nurra...
aku nk duet ngn ko lagu kaw campak cintaku dalam tong sampah n nenekmu nenekku jua....
kamoo stuju??????????????

cik nurra said...

hahahahh..ak tamo ar..ko nyanyi r sorg2..heee

a'a said...

eleh..
aku da dgr ko nyanyi lgu 2..
mmg berbakat laa..
huhuuu(^_^)

irisku said...

weh..anony 2 x amik MR? spe die eh..
to jak n nura..
alahai korang nk manje2 bedaduh kt blog pulak..
meses sudah...hahahahaha....suri...

pafitryzz said...

hehehe.. rayer mlm 2 mmg best giler r ak ska baget dpt duit rayer..hee
eh yzz dah insaf laa..
bgus laa.. ble la tmpang blaja skali..

heee.. rindu la kt korg.. lmbt la bkak ni...

Anonymous said...

haha walau korang benci n anti anonymous... aku tetap nak gune name nie gak... =P

tips anonymous kali nie...
aku salah sorang ajk majlis nih.. =P
jebat kenai aku nie haa...

cik ida said...

puas ida intai2..tenung2..renung2..tp xjumpe pn ida..hihihi.. tp ida xmarah pn..ha ah bes la g dinner 2, tp ida balik awal.. x sompat nk tonjol kn bakat y da lame terpendam ni..hikhikhik..