Thursday, November 13, 2008

dendam nina



disebabkan nina tak dapat join g pantai hari tu,di telah paksa untuk postkan time kita g makan kat Restoran Nasi Ulam Kg kraftangan.Ok lew...nak bagi dia buang sedih2 yang smalam.so ni lew aktiviti kita masa 2 hari sebelum paper.g library study2 diorang ajak g makan.heheh..kalu tak ajak jebat,jangan harap la nak dapat masuk blog.hehehe

zack seperti biasa tak kan ulang kesilapan lama tinggal kunci kat dalam.kekek..kami pergi dalam jam 2.30 camtu.perut firzah mula bagi wahyu kelaparan.si dia mmg dah ketagih sejak makan smalam..



ape lagi...makan lew.tak hingat dunia.murah makan sini.berbaloi....so nak promote.g lew makan sni.kalu nak citer korang di update.kekeke..ajak jebat siap blanje...so makin banyak belanja,makin bnyk lew gambar korang.wakakaka....

ps : good luck paper last ni wei...

21 comments:

jebat said...

yang tak g tu jgn lew jeles...tak best lew...jam majuk dengan haku

a'a said...

hepi laa 2 kak nina...
dapat g mam c2....
hohoho...cedap kan hingga mnjilat jari!!!
hahahaha=p...
len kali k.nina join lak k....
hihihihi=p

cik nurra said...

wehh..ak nk majuk sugak.. =p
hahaha

jebat said...

cik nurra...hehehe..alololo...ngko jeles sbb en zack ko ada tapi ko takde ek..nanti kita arrange dinner korang berdua jer ek...hehehe...lagi pun citer lucng biasa2 jer

Miss J said...

memang aku majuk ngan ko..
huh..!!
;(

a'a said...

pe majuk2 lak ni..
x paham daa akau ngn kowng ni..
nk majuk etet laaa..
hohoho=(

jak said...

ak majok jgk ah gni gak....waaaaaaaaaaaaaaaaaa

jebat said...

adoi...smue majuk.woi jak!!..ko majuk menda.ko ada ape...hahahah!!!..tahit mu

miss j said...

ko sebok nk majuk gak kan jak..
ish dak ni..
aku sekeh kang..
tahik mu..!!
hhahahhaha....
;p

irisku said...

pobondo nih..kontroversi tolla aku tetibe dpt msk blog walaupon aku x gi..kpd sume cbe korg fkr betape bsrnye kabel n pgrh yg 'akak' ade smpai akak yg tak gi ni pon dpt msk blog...hahahahahah(gelak jht)-x sejahat anonymous!!heee...

a'a said...

ooo...
hepi cik iris g2 gak....
hehehehe..
besor pngkat die ek...
hahahaha=p
aku da ader trademark tuk blog kte ni.....
trademark nye ialah tahik!!!!!!!
hehehe...
di idea kan oleh jak...
wakakkakaka=p

jak said...

hahaha...gle ar korg..jgn dok tules laa mende2 koto tu...dak anonymous jek dpt title tuh..hahaha...jap2..miss j asal nk sekeh ak plak??...sekeh ar anonymous..hahahaha

jebat said...

hahaha....nina pasang kable?
kornag nak pasang cable gak?
ape susah...hari2 bodek aku bg minum air jadi la
hahah...nina kan tak abih minum air
aku yg bedal

jak said...

btol2...nina walopon kicik...cable dy gle besa...kw jgn men2 ngan dy...bahye wei nina...bekap besa ag..hahahah

Anonymous said...

aper dendam nina???

jak said...

nina bedendam takpe...dy tidak mengutuk mne2 pihak...hua3

a'a said...

nina berdendam secara bek...
tul x...
pndai jg ati sume owg..
hahahaha...
alah, jebat..
nnt ari2 aku blanje ko air masak k..
pas2 paham2 sndiri laa k..
hohoho=p

intan said...

uiks...
pesal anonymous ssibuk nanya dendam nina????
nak join ker????
ahakz

cik nurra said...

anony duk ty2 nk join lew tuu..hahahh

a'a said...

ok laa 2....
anony nk gak msuk lam gmbar ni..
hahahaha=p..
dia nk taw trick laa 2...
huhuhu=p..
ajar laa nina!!!!!!!!!!!!!!!!

irisku said...

well..bkn cable ar..tp ktrg kn beradik (yaziz n neena)-perlu ke..
hehehehehe...
i berdendam tp dpn2..
npe anony tnye i dendam ape?
well nk ckp dlm blog mls ar nk tulis..
kte jmpe jom..hikhik..
to all..korang pasangla cable korang kt mne2 parts of body yaziz..hehehe..
menarik tuh!!